Izdelava spletnih strani

Spletna stran je ogledalo vašega podjetja in je zelo pomembna, saj z njo vaše stranke dobijo prvi vtis o vašem podjetju.

V našem podjetju vam bomo, ob temeljiti analizi, dovršeni grafični podobi in odlični uporabniški izkušnji, ustvarili spletno stran, ki bo vaše podjetje predstavila v kar najlepši možni luči.

Kako poteka izdelava spletne strani?

1. Načrtovanje

Izdelava spletnih strani se prične pri upoštevanju strankinih želja in potreb. Glede tega se s samo stranko pogovorimo na uvodnem sestanku. Na tem sestanku stranki tudi svetujemo glede izgleda in izdelave spletne strani. V ta process vključimo vse naše strokovnjake:

Izdelava spletnih strani

–       Izgled spletne strani pripravi oblikovalec, pregleda pa ga strokovnjak za uporabniško izkušnjo, ki pogleda spletno stran iz zornega kota obiskovalca spletne strani

–       Ko pride do začetka izdelave spletne strani se v projekt vključita tudi programer in strokovnjak za spletno optimizacijo

2. Podoba spletne strani

Oblikovalec spletne strani pripravi dizajn spletne strani. Dizajn spletne strani mora biti takšen, da obiskovalec spletne strani želi stopiti v stik z vami. Dizajn spletne strani mora biti torej dobro načrtovan in premišljen.

Oblikovna faza je najbolj pomembna, saj ravno podoba spletne strani prepriča stranko, da se odloči za določenega izdelovalca strani.

3. Razvoj

Ko se s stranko dogovorimo o izgledu spletne strai, pride na vrsto tehnična izdelava vaše spletne strani. Za to fazo bo poskrbela naša ekipa programerjev. Ta faza se zaključi s testiranjem delovanja in postavitvijo spletne strani na strežnik.

4. Optimizacija za iskalnike

Naš strokovnjak za optimizacijo spletnih strani poskrbi, da je vaša spletna stran narejena na način, ki zagotavlja visoke uvrstitve v iskalnikih, kar omogoča, da vas vaši kupci hitro najdejo. Več o tem preberite tukaj.