Izgradnja spletne trgovine

– Privlačna in dovršena podoba spletne trgovine – na obiskovalca to takoj naredi dober prvi vtis.

– Enostavna in uporabna struktura spletne trgovine in primerna vsebina – vsebina pripomore k višji uvrstitvi spletne trgovine v iskalnikih

Preprosta navigacija – obiskovalec spletne trgovina mora hitro najti kar je iskal (izdelek, cena), saj ga to zadrži na spletni strani

Pregleden katalog izdelkov v spletni trgovini – obiskovalec ima hiter pregled ponudbe, s tem pa tudi možnost enostavnega nakupa.

Pospeševalci prodaje – obiskovalce vzpodbudijo k nakupu.

– Obogatene spletne trgovine z novicami in članki – več indeksiranih strani in boljša konkurenčnost na spletnih iskalnikih.

Pregleden kontakt – za naročila ali povpraševanje

Glede opcij in možonosti izdelave spletne trgovine vam bodo svetovali naši strokovnjaki, ki so postavili spletne trgovine največjih podjetjem v Sloveniji in tujini. Znanje, ki so ga pridobili na večjih projektih bodo prenesli na naše naročnike. Z gotovostjo trdimo, da boste s spletnimi trgovinami, postavljenimi z naše strani, povečali vašo prodajo.

Oblika spletne trgovine

K povečanju prodaje preko spletna pripomore podoba spletne trgovine. Spletna trgovina mora biti zaupanja vredna, imeti pa mora tudi unikatno podobo. Naš oblikovalec spletnih trgovin bo za vas pripravil izgled spletne trgovine, ki bo privabila kupce in bo narejena po najnovejših spletnih smernicah.

GDPR

Spletna trgovina mora biti seveda zakonsko ustrezna, za kar bodo poskrbeli tudi naši pravni strokovnjaki.

Izdelava spletnih trgovin

Enostavno urejanje in podpora

Preko enostavnega vmesnika (CMS) boste lahko urejali spletno trgovino in vanjo dodajali izdelke, gledali in obdelali spletna naročila, ter urejal promocije. Za vsa vprašanja je vedno na voljo naša prijazna in izkušena podpora.

Spletna trgovina prilagojena za vse naprave

Telefon postaja glavna naprava za nakupe preko spleta. Spletna trgovina narejena iz naše strani bo pripravljena za ogled na pametnih telefonih, tablicah in računalnikih. 

Pogosta vprašanja

1.) Na kateri platformi izdelujete spletne trgovine?

Za izdelavo spletnih trgovin uporabljamo 2 platformi:

·       WooCommerce, za enostavnejše in manj zahtevne projekte. Tukaj je poudarek na spletni strani z možnostjo preprostega spletnega nakupovanja

·       Magento, za »polno funkcionalne« spletne trgovine, kjer je fokus na spletni prodaji

2.) Kdo vzdržuje spletne trgovine?

Spletna trgovina seveda potrebuje redno posodabljanje in vzdrževanje, saj se lahko le s tem zagotovi nemoteno poslovanje na spletu. Ko je izdana nova verzija sistema Magento ali pa izdan nov varnostni popravek, je potrebna posodobitev kode. S tem se izognemo potencialnim vdorom v trgovino, omogočimo pa tudi hitrejše delovanje in nove funkcionalnosti spletne trgovine. 

3.) Ali lahko pridem h vam z že izdelano spletno trgovino z željo po nadgraditvi?

Seveda. Ravno tu se pokaže prednost odprtokodnih tehnologij in naše široko poznavanje Magenta in WooCommerce. Pošljite nam email na info@netinet.si in dogovorili se bomo za sestanek.