Ključni podatki

ZENITH Consulting, d.o.o.
Dolgi naziv: Zenith Consulting, poslovne storitve in svetovanje d.o.o.
Poslovna cona A 10
4208 Šenčur
386 Slovenija

Davčna številka: SI20318448 (VAT ID)
Matična številka: 8163693000 (Registration No.)
Datum vpisa: 13.03.2018

Opis podjetja

V podjetju ZENITH d.o.o. se ukvarjamo z IT storitvami, kot so izdelava in optimizacija spletnih strani, spletno oglaševanje, sistemska administracija in spletno programiranje. Našim strankam nudimo tudi registracijo domene, ureditev spletnega gostovanja ter nakup in namestitev SSL certifikatov. Z vami smo od začetka do konca projekta, na vaši poslovni poti pa vam tudi svetujemo in pomagamo pri uresničitvi vseh ciljev.

Ključne kompetence

Izdelava spletnih strani

Dobra spletna stran lahko v današnjih časih pomeni razliko med uspehom in neuspehom podjetja. Potencialni kupci namreč za iskanje novih poslovnih partnerjev in rešitev, surovin in ponudnikov storitev uporabljajo v večini primerov le še splet. Tako namreč najbolj enostavno primerjajo ponudnike med seboj in jih tudi kontaktirajo s povpraševanjem. Poskrbite, da boste med konkurenco izstopali!

Več o izdelavi spletnih strani.

Izdelava spletnih trgovin

Pri spletnih trgovinah je izjemno pomembno, da vam pri realizaciji projekta pomaga nekdo z bogatimi izkušnjami na eCommerce področju. Spletni trgovci namreč na mesečni ravni vlagajo ogromno finančnih sredstev v spletno oglaševanje. Ker gre za veliko investicijo, je bistvenega pomena, da se ta investicija podjetniku povrne.

To pa je možno le z ustrezno izdelano in optimizirano spletno trgovino, ki upošteva vsa aktualna načela eCommerce niše: uporaba ustreznih prodajnih pospeševalcev, hitro delovanje, avtomatizacija poprodajnih procesov, avtomatizacija računovodskih postopkov, itd.

Zaradi velike konkurence je uspeh spletne trgovine garantiran le z ustrezno strokovnim pristopom.

Več o izdelavi spletnih trgovin.

Učinkovito spletno oglaševanje

Spletno oglaševanje je aktivnost, ki jo je izredno enostavno izvajati, izjemno težko pa jo je izvajati dobičkonosno. Google in Facebook oglaševalski sistemi namreč nudijo na prvi pogled preproste, prijazne vmesnike za pripravo naše prve oglaševalske kampanje. Vendar se za simpatičnimi, enostavnimi uporanbiškimi vmesniku skrivajo izjemno kompleksni in zmogljivi algoritmi, ki dnevno skrbijo za prikazovanje desetine milijard oglasov stotinam milijonom uporabnikov!
 
Zato je ključnega pomena, da za pripravo in optimizacijo oglaševalskih kampanj skrbi podjetje, ki te algoritme pozna in lahko iz vaših oglaševalskih sredstev iztisne največ učinka. Pravila in algoritmi oglaševalskih sistemov se namreč redno (na tedenski ravni) spreminjajo in oglas, ki je morda deloval pred nekaj meseci, danes morda ne bo več prinesel nakupov in naročil.
 
Dovolite, da vam z optimiziranim spletnim oglaševanjem pomagamo do uspeha. Kontaktirajte nas!